Дієтолог розповіла про приховані загрози в свинині

Нaвіть дoсвідчeнa гoспoдиня мoжe чaсoм нe дoгoтувaти свинину. Прo зaгрoзи, які xoвaються в цьoму виді м'закон, шкоду бульйону розповіла УНН дієтолог Лара Бойченко.

"Свинину потрібно доготовляти безумовно, але никак не тільки через небезпеку вмісту бактерій і вірусів, а й, бери жаль, гельмінтів. Тому ретельно готувати свинину – це обов'язкова умова", – підкреслила вона.

В іншому випадку людський організм стає "будинком" пользу кого гельмінтів, які відбирають у нього поживні речовини, стверджує дієтолог.

"Гельмінти викликають запалення в кишечнику, вони харчуються тими поживними речовинами, якими повинні харчуватися клітини людини, і вони безумовно мають певні цикли розвитку. Людина стає бери час їх будинком, господарем і так, вони розвиваються, відкладають личинки і викидають в сень зараженої людини продукти свого обміну, тобто отрути", – пояснила Бойченко.

Крім того, свинья годують добавками, що містять антибіотики, щоб уникнути хвороби тварини, але в підсумку це позначається получи и распишись людському здоров'ї, продовжила дієтолог.

"Ці добавки дуже шкідливі, особливо якщо людина вживає без- тільки саме м'ясо, а й бульйон, в ньому виварюється основна маса шкідливих речовин з м'правопорядок", – резюмувала вона.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.